Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl
Keurmerken

onderhoud-nl

schilderscool

 

Laag btw-tarief 6%

Zoals u wellicht weet heeft het nieuwe kabinet besloten het lage btw tarief van 6% per 1 januari 2019 te verhogen naar 9%. Profiteer daarom dit jaar nog van het lage btw tarief!

Er zijn momenteel diverse verlaagde btw regelingen waar u in onze bedrijfstak mee te maken kunt krijgen. Hieronder staan de regelingen in het kort omschreven.

A. PERMANENT laag btw schilderwerk

Per 15 september 2009 is een verruiming van kracht die inhoudt dat woningen ouder dan 2 jaar (na ingebruikname) in aanmerking komen voor de lage btw. Vanaf die datum valt het schilderwerk (arbeid en materiaal) onder het 6%-tarief. Deze regeling is permanent.

B: PERMANENT laag btw aanbrengen energiebesparend isolatiemateriaal
Per 15 september 2009 valt ook het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken van woningen ouder dan 2 jaar, voor de arbeidscomponent onder het 6%-tarief. Werkzaamheden die te ver afstaan van de eigenlijke isolatiewerkzaamheden, zoals sloopwerk voorafgaand aan de isolatiewerkzaamheden, de installatie van zonwering of een dakkapel, vallen onder het 21%-tarief. Met isolatiemateriaal wordt bijvoorbeeld isolatieglas, glaswol, steenwol en piepschuim bedoeld.

C: PERMANENT laag btw isolatieglas
Ook de arbeid op het aanbrengen van isolatieglas valt onder het lage tarief. Deze regeling is permanent. De tabelpost is alleen van toepassing bij het aanbrengen van op energiebesparing gericht isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken van woningen. De werkzaamheden moeten erop gericht zijn de woning energiezuiniger te maken.

advertentielabel

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>