Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Bedrijfsschilder Groningen

Wat voor woningen geldt, geldt natuurlijk ook voor kantoorpanden. Daarom is een bedrijfsschilder in Groningen een belangrijke partner om te zorgen dat het pand in goede orde blijft. Omdat schilderen een precieze klus is, is het ook belangrijk om met een expert op dit gebied, zoals Schildersbedrijf Overwijk, te werken. Door de nodige aandacht aan het schilderwerk te besteden is het goed mogelijk om er meer uit te halen. Dit geeft een beter resultaat en houdt het pand in betere staat. Dit is natuurlijk erg belangrijk.

Een goede bedrijfsschilder in Groningen

Het kan lastig zijn om een goede bedrijfsschilder in Groningen te vinden. Het is immers zo dat de werkzaamheden net iets anders aangepakt moeten worden dan wanneer het om bijvoorbeeld een woning zou gaan. Juist daarom is het ook zo belangrijk om er zeker van te zijn dat met de juiste partij gewerkt wordt. Het gaat immers in belangrijke mate om het in goede staat houden van het pand. Het schilderen moet ervoor zorgen dat het beter beschermd blijft en moet dus goed gebeuren.

Contact voor offerte

Voor aan de slag kan worden gegaan is het natuurlijk altijd aan te raden om een offerte bij Schildersbedrijf Overwijk aan te vragen. Of misschien is er nog wel een andere vraag waar eerst een antwoord op gewenst is. In dat geval is het altijd mogelijk om gewoon even contact op te nemen. Doe dit bijvoorbeeld door te bellen met 0594-632605. Ook mailen is een optie. Doe dit naar mailadres info@schildersbedrijfoverwijk.nl. Alle vragen die er nog zijn kunnen snel en vakkundig beantwoord worden.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>