Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Behangen

Gaat u verhuizen of is uw interieur aan vervanging toe? Dan kunnen wij helpen met het behangen van uw woning. Of het nu gaat om traditioneel behang, glasvezelbehang, fotobehang of vinyl behang, bij zowel kleine als grote projecten wordt behangwerk met grote nauwkeurigheid uitgevoerd.

Uw specialist in behangen

glasvezelBehangen is vaak een grote en tijdrovende klus. Het uitbesteden van deze klus kan veel tijd schelen en zorgt bovendien voor groot gemak. Naast behangen kunnen we u van dienst zijn met passend kleuradvies voor een optimale sfeer en uitstraling van uw woning of bedrijf. Met jarenlang ervaring en expertise in behangen, kunnen wij diverse soorten behang en wandbekleding verzorgen bij particulieren en bedrijven. Daarbij garanderen we een optimaal resultaat door vakmanschap.

Veelgebruikt product bij behangen is glasvezelbehang

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in diverse structuren en heeft van zichzelf een nette, warme uitstraling. De basiskleur is neutraal en maar u kunt het behang eenvoudig beschilderen met latexverf. Glasvezelbehang is sterk behang en de structuur maakt het behang geschikt voor het versterken van een oudere, beschadigde muur. Beschadigingen worden met glasvezelbehang onzichtbaar gemaakt en de kans op nieuwe scheuren wordt aanzienlijk verkleind.

Nieuw! Bij ons in de collectie de behangserie: Farmer

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>