Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Energie label woning

Wilt u het energie label van uw woning verbeteren? Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is gespecialiseerd in gevel- en glasisolatie en kan u op deze manier helpen bij het verbeteren van uw energie label. Wij zitten vijftig jaar in het vak en kunnen uw woning op verschillende manieren energiezuiniger maken. Dit is niet alleen mogelijk op moment van bouwen, wij kunnen de beglazing, kozijnen en gevels restaureren of renoveren wat uw woning energiezuiniger maakt.

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. helpt aan een beter energie label

Waarom Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. zich bezig houdt met energie labels voor woningen? Nu een energie label verplicht is, wordt de vraag naar duurzame oplossingen groter. Iedereen heeft namelijk begin 2015 een energie label toegewezen gekregen. Bent u hier niet tevreden mee? Dan kunt u het label aanpassen door duurzame maatregelen door te voeren. Deze maatregelen geeft u door via internet waarna een expert deze zal controleren en het definitieve energie label noteert. Wij helpen u graag het energie label van uw woning te verbeteren door middel van verschillende isolerende mogelijkheden.

Een beter energielabel met de hulp van Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.

Hoe hoger het energie label hoe lager het energieverbruik. Uw energiekosten nemen af, het wooncomfort neemt toe en uw woning wordt waardevoller. Het is dan ook zeker positief dat het kabinet woningbezitters wil stimuleren om te investeren in een beter energie label. Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kan u hierbij helpen. Wij kunnen bijvoorbeeld HR++glas plaatsen voor optimale isolatie. Ook kunnen wij uw kozijnen vervangen of restaureren. Ook periodiek onderhoud houdt u de isolatiewaarde van uw gevels, kozijnen en glazen op peil. Dit alles draagt bij aan een beter energielabel.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>