Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Isolatie glas Groningen

Ook voor isolatie glas in Groningen bent u aan het juist adres bij Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. Wij zijn naast schildersbedrijf ook gecertificeerd glaszetter. Wij leveren en zetten verschillende soorten glas aan particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken. Denk hierbij aan dubbelglas, enkelglas en glas op maat met een hoog isolerend vermogen.

De beste glas isolatie in Groningen

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is erkend AF-glaszetter. Belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het leveren en zetten van isolerend glas. Zowel particulieren als bedrijven zijn steeds meer bezig met duurzaamheid en energiebesparing, en goede isolatie draagt hier aan bij. De vraag naar isolatie glas wordt dan ook steeds groter.

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. te Groningen werkt alleen met hoogwaardig isolatie glas om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Wij maken dan ook veelal gebruik Climaplus Ultra N glas en Ecoclear glas.  Het isolerend vermogen van beide producten is ontzettend groot. U houdt tocht voor 100% buiten de deur en de warme lucht houdt u binnen. Het houdt niet alleen koude lucht buiten, maar ook vervelende geluiden.

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. zorgt voor optimale glas isolatie in Groningen

Niet alleen hoogwaardige producten dragen bij aan goede kwaliteit, het glas moet ook nauwkeurig worden gezet. Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. in Groningen werkt alleen met gekwalificeerde glazenzetters. Zij beschikken ieder over vak- en bedrijfstechnische diploma's voor beglazingswerk. Naast vakkundige mensen werken we met de nieuwste apparatuur. Alleen zo kunnen we kwaliteit waarborgen. Inmiddels zijn we aangesloten bij OnderhoudNL en zijn we erkend AF-glaszetter. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>