Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Glas isolatie Roden

Bent u op zoek naar iemand die goede glas isolatie in Roden voor u kan verzorgen? U kunt dan in Zevenhuizen in Groningen Schildersbedrijf Overwijk vinden. Wij kunnen de isolatie door middel van goed glas voor u verzorgen. Dit komt onder andere omdat wij altijd gebruikmaken van de nieuwste soorten glas. Dit betekent ook dat er altijd nieuwe kennis aanwezig is in de onderneming. Zo kan altijd de best mogelijke oplossing voor u gevonden worden. Dit is natuurlijk een groot voordeel als het om isolatie gaat.

Het verzorgen van glas isolatie in Roden

Het verzorgen van glas isolatie in Roden komt vaak vooral neer op het kiezen van de juiste glassoort. Veel mensen weten wel van het bestaan van dubbelglas. Dat er echter zeer veel verschillen in de soorten glas zitten, dat is veel minder bekend. Daardoor kan er dus vaak nog veel meer bereikt worden dan vooraf werd gedacht. Aan de hand van adviezen die wij kunnen geven is het mogelijk om de juiste glassoort te vinden. Die kan dan vervolgens worden geplaatst voor een optimaal resultaat.

Een offerte laten opstellen

Om ervoor te zorgen dat de glas isolatie in Roden die u wilt laten doen op de juiste wijze gebeurt, is het goed om hiervoor eerst een afspraak te maken. U kunt dan het werk door ons laten opnemen zodat wij een offerte kunnen opstellen. Dit kan worden gedaan door het contactformulier op de website in te vullen. Ook het sturen van een e-mail naar info@schildersbedrijfoverwijk.nl is een mogelijkheid. Daarnaast kunt u bellen naar 0594-632605. Er kan dan direct een afspraak worden gemaakt. Zo kan het werk snel in gang worden gezet.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>