Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Isolatieglas zetten in Groningen voor een lager energieverbruik 

Als schildersbedrijf helpen we u niet alleen bij het uitvoeren van schilderwerk in en rondom uw woning. Ook voor het vervangen van ruiten kunt u bij ons terecht! Isolatieglas zetten in Groningen is hierbij een van de diensten die we u aanbieden. Het gebruik van isolatieglas maakt dat uw energieverbruik af zal nemen. Er wordt immers een groter deel van de warmte binnen uw woning gehouden. Dit is echter niet het enige voordeel van het gebruik van isolatieglas! In dit artikel vertellen we u hier graag meer over. 

Voordelen van isolatieglas zetten in Groningen 

Zoals reeds beschreven werd, draagt isolatieglas bij aan een lager energieverbruik. Op jaarbasis verdient u zo steeds een beetje terug van uw investering in dit type glas. Daarbij zorgt een lager energieverbruik voor een verbetering van de isolatiewaarde van uw woning. Iets wat het op termijn makkelijker maakt, om uw woning te verkopen als u wilt gaan verhuizen. Een derde voordeel van isolatieglas plaatsen in Groningen, is de geluiddempende werking van dit type glas. Het geluid van buiten komt minder makkelijk bij u binnen, waardoor u hier minder hinder van zal ondervinden. 

Advies over isolatieglas zetten in Groningen 

Het is raadzaam om het zetten van isolatieglas aan specialisten over te laten. Op deze manier voorkomt u dat er kieren tussen het isolatieglas en uw kozijn ontstaan. Iets wat het positieve effect van isolatieglas belemmert. Neem vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf Overwijk, om u te laten informeren over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. 

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>