Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Kozijnreparatie

Bij schade of houtrot aan kozijnen en deur, kunt u ervoor kiezen een kozijn of deur zelf te repareren. Echter is dit geen gemakkelijke klus en is het eenvoudiger om de reparaties uit handen te geven. Onze werknemers beschikken over de expertise en ervaringen om kozijnen met kwaliteit te repareren.

Kozijnreparatie bij schade of houtrot

kozijnreparatieBij kozijnreparatie maakt Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. gebruik van het Repair Care-systeem, waarbij alleen het aangetaste hout deskundig wordt verwijderd en de plekken vervolgens worden opgevuld met een speciale epoxyhars. Deze hars heeft wanneer het is uitgehard, dezelfde eigenschappen als hout en is gewoon overschilderbaar. Na de reparatie ziet u dus geen enkel verschil.

Gespecialiseerd in kozijnreparatie

Aangesloten bij FOSAG en bekend als AF Erkend Schilders- en Afwerkingsbedrijf, is Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. gespecialiseerd in kozijnreparatie. Er wordt eerst nauwkeurig gekeken naar de huidige staat van uw raamkozijn of deur, om vervolgens de juiste werkwijze voor kozijnreparatie toe te passen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>