Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schilder Groningen

Schilderwerk uitvoeren is minder eenvoudig dan sommige mensen denken. Het lijkt zo simpel om “even” een wand of een kozijn te schilderen. Maar als u zonder ervaring aan de slag gaat is de kans groot dat het uiteindelijke resultaat niet is wat u ervan had verwacht. U kunt ook een schilder in Groningen inhuren die uw schilderwerk vakkundig voor u uitvoert. Het lage Btw-tarief dat in de meeste gevallen van toepassing is maakt het laten uitvoeren van schilderwerk door een professioneel bedrijf nog eens extra aantrekkelijk.

Huur de schilder in Groningen in voor vakkundig schilderwerk

Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, u bent aan het goede adres bij Schildersbedrijf Overwijk. Wij voeren al uw schilderwerk zowel binnen als buiten vakkundig voor u uit. Ook het schilderen van uw schutting of schuur kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken uitsluitend met duurzame verf zodat het schilderwerk gedurende meerdere jaren niet opnieuw hoeft te worden gedaan. Ook voor grotere projecten zoals voor een woningbouwvereniging of vereniging van eigenaren kunt u ons benaderen. Uw schilder in Groningen brengt graag een scherpe offerte uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kan uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Vraag dan nu een offerte voor het schilderwerk aan bij Schildersbedrijf Overwijk. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 – 63 26 05. U kunt ook per e-mail een offerte aanvragen. Stuur uw bericht dan naar info@schildersbedrijfoverwijk.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren met een passende offerte of de door u gevraagde informatie.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>