Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Eelderwolde

Een schildersbedrijf in Eelderwolde zoeken is niet altijd een gemakkelijke opgave. Er is immers vaak veel keus. Het is echter wel belangrijk om goed uit te zoeken wat een goed bedrijf voor de klus die u heeft is. Dit kan bijvoorbeeld Schildersbedrijf Overwijk zijn. Dankzij onze ervaring in allerlei soorten schilderwerk kan het werk altijd volgens de hoogste kwaliteit worden uitgevoerd. Omdat het gaat om het schilderen van bijvoorbeeld woningen of kantoren is dit natuurlijk erg belangrijk. Het moet immers naar volledige tevredenheid zijn.

Het werk van een schildersbedrijf in Eelderwolde

Het werk van een schildersbedrijf in Eelderwolde kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd. Het binnen schilderen gebeurt natuurlijk op een andere manier dan buiten schilderen. Daarom hebben wij in beide vormen specialisten die dit kunnen verzorgen. De manier waarop gewerkt wordt is daarom altijd in lijn met de opdracht die gedaan moet worden. Dit geldt natuurlijk ook wanneer zowel binnen als buiten schilderwerk moet worden gedaan. Dit geldt ook voor allerlei soorten panden, zowel particulier als zakelijk.

Een offerte nodig?

Om een goed idee te krijgen wat een schildersbedrijf in Eelderwolde laten komen kan kosten is het altijd slim om eerst een offerte bij ons aan te vragen. Dat kunt u doen door direct contact met ons op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen of door zelf een e-mail naar info@schildersbedrijfoverwijk.nl te sturen. Ook kunt u natuurlijk bellen. Het telefoonnummer hiervoor is 0594-632605. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om het werk op te nemen en een offerte op te stellen.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>