Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Haulerwijk

Het zoeken naar een schildersbedrijf in Haulerwijk kan ook worden uitgebreid naar andere plaatsen in Groningen. In Zevenhuizen is bijvoorbeeld Schildersbedrijf Overwijk gevestigd. Wij zijn een goede partner in alle soorten schilderwerkzaamheden. Dit geldt zowel voor het schilderen van de buitenzijde van bijvoorbeeld woningen of kantoorpanden. Het kan echter ook gaan om het schilderen van alles wat aan de binnenzijde moet worden opgeknapt. In alle gevallen kunnen wij hiervoor specialisten aan het werk zetten. Zo kan het resultaat worden geboekt wat u voor ogen heeft.

Het werk van een schildersbedrijf in Haulerwijk

Het werk van een schildersbedrijf in Haulerwijk kan uiteenvallen in schilderen binnen en schilderen buiten. Het soort klant maakt daarbij voor ons geen verschil. Als u als particulier uw woning wilt laten schilderen, dan is dit goed bij ons mogelijk. Ook voor bedrijven of overheden zijn echter voldoende mogelijkheden. Zo kan altijd worden gezorgd dat een pand wordt geschilderd in de stijl die past bij het imago van de onderneming, of bij uw persoonlijkheid als particulier. Dit is een belangrijke factor.

Een offerte aanvragen

Om de werkzaamheden die u voor ogen heeft door een schildersbedrijf in Haulerwijk te laten uitvoeren is het altijd verstandig om eerst een raming van de kosten op te vragen. U kunt dit bij ons doen door contact op te nemen via info@schildersbedrijfoverwijk.nl of te bellen met 0594-632605. U kunt dan direct een afspraak met ons maken. Wij komen vervolgens ter plaatse kijken wat het werk precies vormt en aan de hand daarvan kunnen wij dan een offerte voor u opstellen.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>