Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Marum, professionele schilderwerken

Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of beglazing, een professionele aanpak is echt onmisbaar. Als gespecialiseerd bedrijf zorgt schilderbedrijf Marum voor een kwalitatieve uitvoering van alle schilderwerken, en dat komt de uitstraling van uw pand alleen maar ten goede. Schildersbedrijf Marum verleent zijn diensten aan:

  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Lokale overheden
  • Woningstichtingen

Het belang van kwalitatief schilderwerk

Bij het verrichten van schilderwerken staat kwaliteit centraal, en dat is precies wat schildersbedrijf Marum u biedt. Het team bestaat uit ervaren schilders die over de nodige kennis en kwalificaties beschikken om eender welke opdracht tot een goed einde te brengen. De diensten beperken zich echter niet tot het verrichten van schilderwerken: ook voor beglazing, houtreparatie, gevelreiniging en kozijnreparatie kunt u bij schildersbedrijf Marum terecht. Tenslotte krijgt u deskundig advies over bijvoorbeeld kleurkeuze.

Binnenschilderwerk van hoog niveau

Binnenschilderwerk omvat het schilderen van houtwerk, kozijnen, trappen, vloeren, en nog veel meer elementen in uw woning. De professionele schildermethodes voorkomen slijtage en de opho-ping van vocht. Schildersbedrijf Marum levert uitstekende kwaliteit bij alle binnenschilderwerken, met daarbij advies over de kleurkeuze. Op die manier bent u niet enkel zeker van een duurzaam, maar ook van een stijlvol resultaat dat past bij de rest van uw pand!

Professioneel buitenschilderwerk bij Schildersbedrijf Marum

Ook voor buitenschilderwerken bent u bij Schildersbedrijf Marum aan het juiste adres. Of het nu gaat om kozijnen, gevels, deuren, schuttingen of een schuur, Schildersbedrijf Marum weet wat er gedaan moet worden om een prachtig en kwalitatief resultaat te bekomen. Doe nu beroep op Schildersbedrijf Marum om uw pand of woning een vernieuwde uitstraling te geven!

Doe nu beroep op de professionele aanpak van Schildersbedrijf Marum!

Heeft uw pand of woning nood aan een schilderbeurt? Schildersbedrijf Marum is dé specialist op het vlak van alle soorten schilderwerken en verzekert een kwalitatief resultaat!

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>